ADANA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ POZANTI'DA

Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere ilçemiz Pozantı'ya geldi. Vali Demirtaş ilk ziyaretini Pozantı Kaymakamlığı'na yaptı. Vali Demirtaş'ı Pozantı Kaymakamı Muhammer Sarıdoğan, Belediye Başkanımız Mustafa Çay ile kurum müdürleri ve daire amirleri karşıladı.

Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, kaymakamlık ziyareti sonrasında Eylül ayında eğitim öğretime açılacak olan Borsa İstanbul Şehit Erhan Konuk Anadolu İmam Hatip Lisesini Şehit Babası Fehmi Konuk ile gezerek incelemelerde bulundu.

Adana Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş Pozantı'daki incelemesine Belemdik Tabiat Parkı ve Av Koruma ve Milli Parklar Bina inşaatında devam ettirdi. Öğle yemeğini Belediye Başkanımız Mustafa Çay'ın daveti üzerine Belemedik Restorantta yiyen Vali Demirtaş daha sonra ilçemizden ayrıldı.