ADANA VALİSİ MAHMUT DEMİRTAŞ POZANTI'DAKİ SEL DEN ZARAR GÖREN BÖLGELERİ İNCELEDİ

Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’tan Pozantı İlçesine Geçmiş Olsun Ziyareti
Adana Valisi Sayın Mahmut Demirtaş, geçtiğimiz hafta aşırı yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle tahribatları yerinde incelemek için ilçemizde incelemelerde bulundu.

Öğle saatlerinde Pozantı’ya giden Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş’ı İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Ebru Doğucu ve çalışmaları yürüten DSİ yetkilileri karşıladı.

İlk olarak Belemedik Tabiat Parkını ziyaret ederek DSİ iş makinelerinin yaptığı çalışmaları inceledi.
Selin verdiği zararlar konusunda Kaymakam Sarıdoğan’dan bilgi alan Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, daha sonra sel nedeniyle zarar gören bir başka yer olan Karakışlakçı ve Yukarıbelemedik Mahallelerine ziyarette bulunarak oluşan tahribatları ve bölgede iş makineleriyle yapılan çalışmaları inceleyerek köylü vatandaşlarla sohbet etti.