BAŞKAN ÇAY’DAN KURTULUŞ KONSERİ SÜRPRİZİ

BAŞKAN ÇAY’DAN KURTULUŞ KONSERİ SÜRPRİZİ

BAŞKAN ÇAY’DAN KURTULUŞ KONSERİ SÜRPRİZİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, kovid-19 salgını sebebiyle düzenleyecekleri 25 Mayıs Pozantı’nın 100’üncü yıl kurtuluş etkinliklerinin iptal edilmesi sonrası vatandaşlarına güzel bir sürpriz yaparak evlerine konuk oldu.

Koronavirüs salgını sebebiyle Pozantı’da birçok etkinlik ve halk konseri iptal edilirken kurtuluş gününe özel sadece protokolün Atatürk anıtına çelenk sunumu ve İlçe şehitliğinin ziyaret edilerek dua okunması gerçekleştirildi.

Pozantı’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 100. Yıldönümü her ne kadar buruk geçse de Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Kurtuluş Konseri sürpriziyle Pozantı halkı bir nebze de olsa bu özel günlerini neşe ile geçirdi.

Sosyal Medya Üzerinden Kurtuluş Konseri Gerçekleştirildi

Belediye Başkanı Mustafa Çay, buruk geçen 100. Yıl kurtuluş yıldönümü akşamında aldığı özel izinle sosyal medya hesaplarından yaptığı canlı yayınla verdiği sürpriz konser ile Pozantı halkının evlerine konuk oldu. Akşam saat 20.30 da başlayan kurtuluş konseri gece 23.30’a kadar sürdü. Kurtuluş konseri nedeniyle verilen sosyal medya canlı yayınına Pozantılılar oldukça ilgi göstererek birçok şarkı ve türkü isteğinde bulundular. Belediye Başkanı Mustafa Çay özellikle kendisiyle özdeşleşen Karakız ve Adana’ya Bir Kız Geçti türküsünü büyük bir özveri ile söyledi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis