BAŞKAN ÇAY, SANATÇI MURAT KEKİLLİ'Yİ BELEMEDİK'TE AĞIRLADI

BAŞKAN ÇAY, SANATÇI MURAT KEKİLLİ'Yİ BELEMEDİK'TE AĞIRLADI

BAŞKAN ÇAY, SANATÇI MURAT KEKİLLİ'Yİ BELEMEDİK'TE AĞIRLADI

Sanatçı Murat Kekilli, kendisini ikamet ettiği Adana’nın Pozantı ilçesinde doğaya bırakarak yeşilin ve huzurun tadına vardı.

Anadolu Rock Sanatçısı Murat Kekilli, Türkiye’nin çeşitli yerlerinde verdiği konserler sonrasında fırsat buldukça Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Akçatekir Yaylasına gelerek ailesiyle birlikte yaz tatilinin tadını çıkarıyor.

Belemedik Tabiat Parkını Ziyaret Etti

Zaman zaman Pozantı’nın çeşitli yerlerini gezerek vatandaşlarla birlikte halı saha maçı yapıp unutulmaz dostluklar kuran sanatçı Murat Kekilli, Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan ve ilçeye 10 kilometre uzaklıkta bulunan ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde fotoğraf tutkunlarının ve doğa düşkünlerinin vazgeçemediği doğal güzelliklere sahip olan dizi ve filmlere ev sahipliği yapan Belemedik Tabiat Parkını ziyaret ederek Almanlardan kalan tarihi kalıntıları inceledi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ise sanatçı Murat Kekilli ve ailesini Belemedik Tabiat Parkında ağırlayarak muhteşem bir gün yaşattı. Başkan Çay, belediyenin 01 ACU 919 resmi plakalı ATV motosikletiyle birlikte Murat Kekilli’yi Belemedik’in muhteşem doğasında karış karış gezdirerek hatıra fotoğrafları çektirdi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Değerli sanatçımız, dostum ve Pozantı’mızın fahri hemşehrisi Murat Kekilli ile Pozantı ve Toros Dağlarını gezerek doğanın keyfini çıkarttık. Çünkü huzur, doğanın içerisinde ve çıkarsız dostluklardadır.” Dedi.

Sanatçı Murat Kekilli ise “Memleketim Adana’nın her yanını çok seviyorum. Özellikle Pozantı ilçesi Akçatekir Yaylasında ailemle birlikte yaz tatilinin tadını çıkarırken Belediye Başkanımız Mustafa Çay gibi değerli dostlarımla güzel vakitler geçiriyorum. Önceki akşam ilçedeki bir halı sahada Pozantılı vatandaşlarla bir araya gelerek futbol maçı yaptık. Şimdi de Belemedik’in çehresinin değiştiren, yerli ve yabancı turistlerin gelmesi için çeşitli ataklar yaparak Almanlardan kalan tarihi yerleri ortaya çıkaran Belediye Başkanımız Mustafa Çay’ın davetlisi olarak buraya geldik. Başkanımızla birlikte ATV ve golf aracına binerek doğanın içerisinde huzur bulduk. Buradan aldığım huzurla 3 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Yozgat Boğazlıyan konserime müthiş bir enerji ve motivasyonla gideceğim” dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis