BAŞKAN ÇAY SÖYLEDİ SPORCULAR OYNADI

BAŞKAN ÇAY SÖYLEDİ SPORCULAR OYNADI

BAŞKAN ÇAY SÖYLEDİ SPORCULAR OYNADI

Pozantı ilçemizde düzenlenecek olan Geleneksel Türk Okçuluğu 18 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası öncesinde sporculara motivasyon gecesi düzenlendi.

13-14 Temmuz 2019 tarihinde Adana’nın Pozantı ilçesinde Bağlı Belemedik Tabiat Parkında düzenlenecek olan Geleneksel Türk Okçuluğu 18 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası için sporcular Pozantı ilçesine yarışmadan bir gün önce bir bir gelmeye başladı. 53 ilden toplam 500 sporcuyu ağırlayacak olan Pozantı ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından şampiyona öncesinde moral ve motivasyon gecesi düzenledi. Belemedik Restoran ve Kafeteryada düzenlenen geceye sporcular ve bazı Pozantılı vatandaşlar katıldı.

Gece de sporculara ilçenin coğrafi yapısı ve Belemedik’in tarihi dokusundan bahsederek ilçeyi tanıtan Belediye Başkanı Mustafa Çay, söylediği türkü ve şarkılarla da sporcuları mest etti. Özellikle Adana’ya Bir Kız Geçti Gördün Mü? Adlı hareketli türküyü söyleyen Başkan Çay’a sporcular ve yöneticileri piste çıkıp oynayarak eşlik ettiler. Gece yarısına kadar süren etkinlikte sporcular Belediye Başkanına teşekkür ederken yarın yapacakları yarışma öncesinde iyi bir motivasyon olduğunu dile getirdiler.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis