BAŞKAN MUSTAFA ÇAY PERSONELLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Belemedik Restaurantta verdiği akşam yemeğinde personeliyle bir araya geldi.

Pozantılı vatandaşların yıllardır düğün, nişan gibi özel günlerini gerçekleştirdiği, konserlerin verilip toplantıların yapıldığı Atatürk Kültür Merkezi üç ay süren tadilat restorasyon sonucu mükemmel bir yapıya büründü. Pozantı Belediye bünyesindeki Atatürk Kültür Merkezi Belediye hesaplarından paylaşılan fotoğraflarla halk tarafından oldukça sevilerek güzel olduğu konusunda yeterince takdir gördü.

1 Temmuz tarihinde başlayacak düğün organizasyonları öncesinde Pozantılı İş insanı Ali Ünal tarafından Pozantı’ya hayırlı olması yönünde kurban kestirdi. Belediye Başkanı Mustafa Çay’da personelleriyle bir araya gelerek hem yemek verdi hem de sorunları dinleyerek yapılacak olan çalışmalar hakkında ekibiyle birlikte istişarelerde bulundu.