BAŞKANLIK KUPASI ARISOY TİCARET'İN OLDU

Pozantı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Belediye Başkanlığı Futbol turnuvası’nın 10’ncusu sona erdi. Şmpiyon ise Arısoy Ticaret oldu.

13 takımın mücadele ettiği turnuvanın açılış maçında Çağlayan Alabalık ve Kaya Grup İnşaat Emlak takımları karşı karşıya gelmiş başlama vuruşunu Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan ve Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay birlikte yaparak, katılan tüm takımlara başarılar dilemişlerdi.

Toplamda 13 takım 2 grup halinde mücadele gösterirken yapılan çeyrek ve yarı final sonrasında Gadam İnşaat ile Arısoy Ticaret takımı finale kaldı. İlçenin bu yıl Bölgesel Amatör Lig’e yükselen takımı Pozantıspor’a ait halı sahada oynanan final müsabakası sonunda Arısoy Ticaret, Gadam İnşaat'ı 4-3 yendi. Turnuvanın şampiyonu Arısoy Ticaret'e 1'ncilik kupasını Belediye Başkanı Mustafa Çay verirken Gadam İnşaat'a 2'ncilik kupasını ise Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz verdi.