BELEDİYE BAŞKANIMIZ M. SAMİ BAYSAL, AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINDAN İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanımız Mahmut Sami Baysal, Ak Parti Pozantı İlçe Başkanlığının Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde vermiş olduğu 1000 kişilik iftar yemeğine katıldı.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunarak esnaf ziyaretleri yapan eski Çevre ve Şehircilik Bakanı, Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı'da iftar yemeğine katılarak vatandaşlarla selamlaştı. Belediye Başkanımız Mahmut Sami Baysal, Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ile iftar öncesinde kısa bir sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.