BELEDİYE PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Pozantı Belediyesi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile belediye personeline yönelik Hizmet içi eğitim semineri düzenlendi. Belediye Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitime Belediye Başkanımız Sami Baysal, Başkan Yardımcıları,Daire amirleri ve Belediye personeli katıldı. Çukurova Belediyeler Birliği eğitimci proje ve eğitim uzmanı Eshap Özden Topcil’in konuşmacı olduğu seminerde, kurumsal yapı ve kimlik, etkili iletişim, beden dili, takım olma, müşteri memnuniyeti konularında personel bilgilendirilirken, seminer interaktif bir şekilde gerçekleştirildi.Eğitimde güler yüz ve tebessümün verilen hizmetteki önemi, yönetim kadrosunun alt birimlerindeki personele de motive edici davranışlarda bulunulması konularına değinildi. Eğitimde kurumsal iletişimi başarılı, motivasyonu yüksek çalışmanın kurumsallığı pekiştireceği vurgusu yapıldı.Belediye Başkanımız Sami Baysal seminerde anlatılan konu başlıklarının her birinin ayrı birer eğitim konusu olduğunu vurgulayarak,Personelin her alanda donanımlı, başarılı olması için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.