FENOMEN TİKTOK MÜZİĞİNE BAŞKAN ÇAY TARAFINDAN KLİP ÇEKİLDİ

FENOMEN TİKTOK MÜZİĞİNE BAŞKAN ÇAY TARAFINDAN KLİP ÇEKİLDİ

Son zamanlarda sosyal medyada sıkça dolaşan ve Türkiye çapında fenomen haline gelen şarkıya Adana'nın Pozantı ilçesinde Belediye Başkanı Mustafa Çay yönetmenliğinde klip çekildi.

 

Sözleri Hilmi Şahballı'ya ait olan ve Adanalı sanatçı Ali Topak tarafından seslendirilen Senden mi Benden mi? Adlı hareketli müzik alt yapısındaki şarkı, sosyal medya platformu olan tiktok'ta milyonlarca kez izlendi. Şarkı dinlenmesinin yanı sıra yüzlerce kişi tarafından tiktok videosu haline getirilip çeşitli sosyal medya sayfalarında paylaşıldı.

 

KLİBİN YÖNETMENLİĞİNİ BELEDİYE BAŞKANI YAPTI

Adanalı sanatçı Ali Topak'ın seslendirmiş olduğu Senden mi Benden mi şarkısına Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından klip çekildi. Coğrafi yapısı ve doğa güzellikleriyle örtülü Pozantı'nın Belemedik Tabiat Parkı ve çeşitli mekanlarında çekilen klibin senarist ve yönetmenliğini Belediye Başkanı Mustafa Çay yaptı.

 

Belediye Başkanlığının yanı sıra çeşitli kültür ve sanat dalıyla da bir hayli ilgili olan Başkan Çay, “Adana’mızın çok kıymetli sanatçısı Ali Topak kardeşimizin Senden mi Benden mi diye son dönemlerde Türkiye’de gerçekten çok hit olmuş bir parçasının Hüseyin Kağıt prodüksiyonuyla hazırlanmış olan müziği üzerine son günlerde meşhur olan ve kayak merkezi yapılsın diye çırpındığımız Elmalı Boğazında bugün klip çekimlerini yapıyoruz. Bunu da Pozantı Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştiriyoruz. Biz inanıyoruz kı bu klip Ali Topak’la beraber Türkiye’de çok önemli bir noktaya gelecek. Biz de bunun için hem yerel sanatçılarımıza destek olmak, hem de kendi ilçemizi tanıtmak amacıyla elimizden gelen bütün güzellikleri sanat ve kültür adına gerçekleştiriyoruz.” Dedi.

 

Söylediği şarkı fenomen haline gelen sanatçı Ali Topak ise “Allahın izniyle inşallah Pozantı’dayız. Senden mi Benden mi şarkımıza kıymetli Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay’ın destekleriyle klip çekiyoruz. Klibimizi Adana’mızın şirin ilçelerinden olan Pozantı’nın Elmalı Boğazı ve Belemedik Tabiat Parkı gibi doğası eşsiz olan özel yerlerde çektik. Hilmi Şahballı hocama ait olan bu şarkı sosyal medya sayfalarında milyonlara ulaştı. Çektiğimiz bu güzel kliple birlikte daha da değer kazanacak diye düşünüyorum.” Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis