FUZULEV'DEN BELEDİYE ÇALIŞANLARINA %20 İNDİRİM

Faizsiz konut ve araç alma sisteminin öncü kuruluşu FuzulEv Pozantı Belediyesi iş birliği ile belediye çalışanlarına özel %20'e varan indirim sağlayacak.

Son zamanlarda faiz oranlarının artması ile konut veya araç sahibi olmakta zorlanan belediye personeli icin Başkanımız Mustafa Çay'ı makamında ziyaret eden Fuzulev Adana Şube Müdürü Muhammed Korkmaz ve Fuzulev Müşteri temsilcilerinden Aysun Akkaya ve M.Güray Alıravcı belediyemizi ziyareti sırasında personele tanıtımlarını yaptılar ve belediye çalışanlarımıza özel indirim sağlayan kurumsal anlaşmayı imzaladılar.

FPK sistemi ile sizlerde Faiz ödemeden Peşinat ve kredi zorunluluğu olmadan dilediğiniz yerden ev ve dilediğiniz araca sahip olabilirsiniz.