Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Bölge Ligleri Yarı Final Müsabakaları Pozantı'da Yapılıyor

Belediye Başkanımız Mustafa Çay, Bugün Pozantı’da gerçekleştiriliyor olan Geleneksel Türk Okçuluğu Türkiye Bölge Ligleri Yarı Final Müsabakalarını ziyaret etti.

İlçemize teşrif eden bütün kulüp sporcularına başarılar dileyen Başkan Mustafa Çay, "Pozantı her alanda kendini tanıtmaya devam ediyor. Bu müsabakaların burada yapılması için büyük emek ortaya koyan 9 Tuğ Geleneksel Okçuluk Antrenörü Erhan Uzman ve Kulüp Başkanı değerli Meclis Üyem Büşra Durmuş’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." Dedi.