JÜLİDE SARIEROĞLU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

JÜLİDE SARIEROĞLU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

JÜLİDE SARIEROĞLU ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

İLİMİZLE İLGİLİ HAİN PLAN KURANLAR VAR, BUNLARA FIRSAT VERMEYECEĞİZ!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, Pozantı ilçesini ziyaret ederek esnaf ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Sarıeroğlu’nu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çay, Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz, MHP İlçe Başkanı Şeref Dinç, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer karşıladı.

Ak Parti İlçe Başkanı Doğan Türkyılmaz’ın açılış konuşmasının ardından Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Çay, kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Çay konuşmasında; “2009 yılında yola çıktığımız Pozantı sevdamızda bizlere destekleriniz, muhabbetiniz ve demokratik haklarınızı kullanarak belediye başkanı seçtiniz. O günden bu güne kadar 10 yıldır süre içerisinde yüreğimizle ve sevgimizle Pozantı’mızı kalkındırmaya, istihdam yaratmaya ve güzelleştirmeye gayret ettik. Bu güne kadar muhalefet partisinde olmamıza rağmen hem kendi yüreğimiz, hem bugüne kadar ki bürokrasi tecrübemiz ve dostlarımızla sizlere hizmet getirdik. 2014 yılından bu güne kadar da hem Adana’da MHP’nin büyükşehir belediye başkanı değerli kardeşim Hüseyin Sözlü ve burada da bizlerin enerjisiyle birleşen güç ile daha çok hizmet verdik.”

BUGÜN BAŞKA BİR NOKTAYA GELDİK

Konuşmasında devam eden Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı adayı Mustafa Çay, “Hem Sayın Cumhurbaşkanımız, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin, hem de Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in üçüncü kez sizlerin huzurunuza cumhur ittifakının belediye başkan adayı olarak seçilmiş ve önünüze gelerek bugün bu oya bir kez daha talip olmuş bir kardeşiniz olarak bizi mahcup etmemenizi diliyoruz. Ve biz de şerefimizle birlikte en güzel hizmeti hükümetimizin de desteğiyle getireceğinin şeref ve namus sözünü veriyoruz.” Dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN EL OVUŞTURUP 31 MART AKŞAMINI BEKLEYENLER VAR!

Başkan Adayı Mustafa Çay’dan sonra seçim bürosu önünde toplanan halka seslenen Milletvekili Sarıeroğlu, “İlimizle ilgili hain planlar kuranlar var. Tuzaklar kuranlar var. Ülkemiz için el ovuşturup 31 Mart akşamını bekleyenler var görüyorsunuz. Milletimiz bu fotoğrafın farkında. Kimleri meclis üyesi yaptıklarını görüyorsunuz. Dün de bakanımız Süleyman Soylu TRT’de açıklamış. Kayıtlarıyla sıralara kadar inanın protokollerle belirlemiş CHP-HDP protokol yapmışlar. Hepsi çıkıyor ortaya, hepsi milletin gözünün önünde. Fırsat vermeyeceğiz, izin vermeyeceğiz. Bizim şehrimiz huzur şehri, bizim şehrimiz kardeşlik şehri.” Dedi.

ADANA GÖNLÜNÜ HERKESE AÇMIŞ

Konuşmasına devam eden Milletvekili Sarıeroğlu, “Her türlü herkese gönlünü açmış Adana. Kürdü, Türkü, Lazı, Zazası, Arabı, Alevisi, Sünnisi yıllardır kardeşlik içerisinde yaşıyoruz. İlimizin içine ayrım tohumları, nifak tohumları ekmek isteyenler var.” Dedi.

ADANA VE MERSİN’DE HÜCRE EVLERİ ÇIKTI

Bakanımız Açıkladı. Bakın, tüm Türkiye’de dünyaya sosyal medya üzerinden bazı şeyler yayılıyormuş seçim sonrasına yönelik. Korkunç yalanlar. Neresi çıktı bunların üretildiği yer biliyor musunuz? Adana ve Mersin çıktı. Hücre evlerine baskınlar yapıldı. Bakın ilimize sahip çıkalım ilçelerimize sahip çıkalım. Hepimiz birbirimize sahip çıkalım kenetlenelim. Her şeyin üstesinden geliriz. Her sorunu çözecek imkâna sahibiz. 16 yıldır bu ülkede enflasyon sorunu var mıydı? Tek haneli enflasyon değil miydi? Döviz konusu gündemimizde var mıydı? Ne oldu da 24 Haziran’dan sonra saldırılar oldu da bu girişimlerle karşı karşıya kaldık? Hepsinin üstesinden geliyoruz. Daha da geleceğiz. Emin olsun 1 Nisan olsun bir daha 4 buçuk yıl boyunca seçim de yok. Müdahale etmeye çalışacakları sandıkta yok. İşimize gücümüze bakacağız hiç kimseye de fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyle birlikte her türlü zorluğun üstesinden gelerek yine ülkemizi reformlarla buluşturacağız.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Burada yapılan konuşmanın ardından Jülide Sarıeroğlu, Cumhur İttifakı Pozantı Heyeti ile birlikte ilçe esnafının hepsini ziyaret ederek Büyükşehirde Hüseyin Sözlü’ye, ilçe de ise Mustafa Çay’a destek istedi. Bunun yanında Sarıeroğlu ilçedeki bir ayakkabıcı esnafını ziyareti sırasında 4 çocuğa da hediye ayakkabı aldı.

 



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis