KÜRŞAT ATILGAN’DAN BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A TAM DESTEK

KÜRŞAT ATILGAN’DAN BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A TAM DESTEK

BAŞKAN ÇAY’A ANKARA’DAN DESTEK GELDİ

KÜRŞAT ATILGAN’DAN BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A TAM DESTEK

Atılgan: Mustafa’m, inşallah üçüncü dönemi de zaferle tamamlayacak

MHP eski Adana Milletvekillerinden Kürşat Atılgan, Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Pozantı Adayı olan Mustafa Çay’ı makamında ziyaret ederek, “Mustafa’m, inşallah üçüncü dönemi de zaferle tamamlayacak” dedi.

Eski Hava Kuvvetleri Generali ve Eski Türk Hava Kurumu Genel Başkanı, 23. Dönem MHP Adana Milletvekili Kürşat Atılgan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay’a destek vermek için Pozantı’ya geldi.

‘MUSTAFA’M BU İŞİ BİTİRMİŞSİN, DEMİŞTİM’

“Benim çok sevdiğim bir dava arkadaşım, fikir arkadaşım” dediği Mustafa Çay için, desteğinin ilk dönemden beri hep sürdüğünü ifade eden MHP 23. Dönem Milletvekili Kürşat Atılgan, “Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayımıza, daha önce ilk belediye başkanlığı adaylığında bu meydanda, miting sonrası ‘Mustafa’m sen bu işi bitirmişsin’ demiştim. Yine, mitinge gelmedim ama aldığım haberlerden, inşallah üçüncü dönemi de zaferle tamamlayacak olan çok değerli başkanımız Mustafa Çay’a ziyaret edip desteklerimizi sunmak için burada bulunuyoruz. Mustafa çay benim çok sevdiğim bir dava arkadaşım, fikir arkadaşım. Onun ötesinde tabi ki Pozantı’da da oturan bir kişi olarak Pozantı’ya yaptıklarını yakından takip eden biriyim” dedi.

‘POZANTILI, ÇAY’IN GAYRETİNİ TAKDİR EDECEKTİR’

Pozantı Belediye Başkanı Çay’ı, haksız olarak cezaevine attıklarını da belirten Atılgan, “Haksız bir iş olduğunu baştan beri söylüyordum. Kendisiyle de her zaman yakından ilgilenen bir abisi olarak, haksızlığın da sonunda bir hak olarak yerini bulduğunu görmekten de son derece mutlu oldum. Ama hepsinden önemlisi Mustafa Çay’ın Pozantı için yaptıklarıdır. Pozantı, Mustafa Çay dönemine kadar, sadece otobüslerin, kamyonların durduğu basit bir ilçe olmaktan çıkıp, adeta güzel bir yer ve insanların gelip mutlu olduğu bir ilçe olma durumuna geldi. Hızla daha da güzel işler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. İnanıyorum ki Pozantı halkı da Mustafa Çay’ın bu gayretlerini takdir edecektir. Çünkü bizim halkımız çalışan adamı, ne olursa olsun tutar, onun arkasından gider ve ona gerekli olan desteği verir. Çay da dürüstçe, namusluca bu belediyeyi 10 yıldır idare ediyor” diye konuştu.

‘ÇAY’IN, ALEYHİNDE KONUŞAN BİR KİŞİ BİLE ÇIKMADI’

Mustafa Çay’ın yokluğunda da Pozantı’ya geldiğini, her seferinde esnaflara başkanı sorduğunu ifade eden Kürşat Atılgan, “Ve her seferinde, Mustafa Çay’ı güzelliklerle andıklarına, ‘Mustafa Başkanımız keşke gelse’ dediklerine hep tanıklık ettim. Belediye Başkanlığına tekrar iade edildiğinde de, ‘kendisi bilmez ama’ ben Pozantı’ya her geldiğimde esnaftan alışverişimi yaparken, ‘Nasıl? Başkanınızdan memnun musunuz’ diye sorduğumda, emin olun bunu samimi olarak söylüyorum, bir kişinin bile Mustafa Çay’ın aleyhinde konuştuğunu duymadım. Tabii bu da bizi son derece memnun etti. Çünkü 2009 yılında, milletvekili iken Mustafa Çay’ın belediye Başkanı olması için ben de destek vermiştim. Hatta seçim çalışmalarına aktif olarak katılmıştım. İnşallah 31 Mart’ta da bu desteğimizi ya burada fiziken ya da elektronik ortamda kendisini kutlayarak yapacağımıza inanıyorum” diyerek, Başkan Çay’ın yanında olduğunu bir kez daha ifade etti.

‘KÜRŞAT AĞABEY, ÖNEMLİ BİR ŞAHSİYETTİR’

MHP 23. Dönem Milletvekili Kürşat Atılgan’ın, Pozantı’ya gelerek destek vermesinden son derece mutlu olduğunu belirten Başkan Mustafa Çay ise, “Kıymetli ağabeyim, dava büyüğüm, bizimle çok özel ilgiyle, yanlış varsa uyarmak adına, güzellik varsa paylaşmak adına, hakikaten bir anketör gibi bunu toplumda paylaşarak ve paydaş anlamında da bizimle konuşması, hem motivasyon yükleyip, hem de bir eksiğimiz varsa onları düzeltmeye çalışmamızı her zaman telkin eden önemli bir şahsiyettir. Kendisine, hem yeni seçim döneminde verdiği destek için hem de bugün bizi ziyaret ederek onurlandırdığı için bir kez daha minnetlerimi ifade ediyorum” dedi.

‘BU MEMLEKETİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ’

Kürşat Atılgan’ın, aynı zamanda bir Pozantı sevdalısı olduğunu da söyleyen Başkan Mustafa Çay, “Kürşat Ağabey, Ankara’da yaşamasına rağmen yıllarca bürokratlığı, siyasi hayatı çok önemli kurumların genel başkanlığını yapmasının ötesinde bir Pozantı sevdalısıdır. Gökbez Mahallemize bağlı Armutoluğu Yaylamızda, kardeşleriyle birlikte bir evi var. Onun bu memlekete olan sevdasını çok iyi biliyorum. Rabbim, bizi Pozantı halkına da, kıymet veren büyüklerimize de mahcup etmedi. Bundan sonra da, inşallah etmesin. Pozantı’ya daha da iyi hizmet edeceğiz. Cumhur ittifakı’nın gücünü arkamıza alarak bu memleketin kaderini değiştirecek önemli projeleri gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

 



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis