MAHALLİ İDARELER İŞVERENLER SENDİKASI ÜYELERİ POZANTI’DA BULUŞTU

MAHALLİ İDARELER İŞVERENLER SENDİKASI ÜYELERİ POZANTI’DA BULUŞTU

Mahalli İdareler İş Verenler Sendikası Başkanı ve Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ve Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın misafiri oldu.

 

Sarıçam Belediye Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen Belediye Başkanları ve sendika üyelerinin Adana programı 3 güne yayılarak yapıldı.

 

Mahalli İdareler İşveren Sendikası Genişletilmiş Yönetim Kurulu Programı ilk gününde Merkez Camii, Büyüksaat, Kazancılar Çarşısı gibi Adana’nın tarihi yerleri gezildi. Programın ikinci gününde ise Karaisalı ilçesi ziyaret edilerek Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın önderliğinde Tarihi Varda Köprüsü ziyaret edilerek hatıra fotoğrafı çektirildi. Ardından ise Karataş ilçesine gidilerek Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’un Kumluk ve Tabiat Parkında yer alan Şahin Tepesi Restoran da verdiği yemekte tekrar bir araya geldiler.

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, Karataşlı kadınları desteklemek ve ürünlerini daha fazla kişilere ulaştırmak için Karataş Belediyesince kurulan Karataş Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifinin ürünlerini hediye etti.

 

YAŞAM PARKI RESTAURANTA AĞIRLANDILAR

Üç  günlük programın kapanış etkinliği ise Pozantı ilçesinde yapıldı. Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın daveti üzerine Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelen 28 belediye başkanı ve Mahalli İdareler İşveren Sendikası yönetim kurulu üyeleri Akçatekir Yaşam Park Restaurantta ağırlandı.

 

Lokanta çalışanların ın hazırladığı soğuk mezeler, birbirinden lezzetli ızgara çeşitleri ve fırında sütlaç ile davetlilerin adeta aklını aldı. Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, böylesine bir programda Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden gelerek burada bulunan belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum diyerek belediye olarak yapılan çalışmaları anlattı.

 

Daha sonra belediye başkanı Mustafa Çay, belediyenin kültür yayınları olan kitaplarından ve Bal Paketleme ve Kurutma Merkezinde test yapılan kurutma ürünlerinden aynı zamanda Kamışlı’da faaliyet gösteren Pozantı Kadın Kooperatifinin yaptığı birbirinden değerli reçellerinden hediye etti.

 

Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ve diğer Belediye Başkanları da Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'a günün anlam ve önemine ait çeşitli hediyeler takdim ettiler.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis