POZANTI BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUSTAFA ÇAY'DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Çay, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Bizlerle köylerimiz ve mahallelerimizin gelişimi, değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık yapan muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile yerel yönetimler arasında köprü görevi görmektedir. Ayrıca muhtarlarımız en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve sevgiyle görevlerini yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, halkımıza hizmet yolunda birlikte yürüyeceğimizi belirterek; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.