POZANTI’DA KAÇAK YAPILAR YIKILMAYA DEVAM EDİYOR

Pozantı Belediyesi kaçak yapılarla mücadelesine hız kesmeden devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akçatekir Yaylasından sonra Eskikonacık Mahallesine bağlı Çayır Yaylası Mevkisinde yapılmış olan kaçak yapıyı yıkarak, bu hususta taviz verilmeyeceğini ortaya koydu.

Vatandaşlarımıza tavsiyemiz, asla kanuni çizginin dışına çıkmamalarıdır diyen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Düşük maliyetli ruhsat harcı ile haritacıların hazırlayacağı proje dosya maliyetinden kaçarak, hukuksuz yaptıkları yapılarla ilgili hem daha fazla para cezası yemekle kalmıyorlar yıkımın yanında İmar Kirliliğine de sebep olmaktan Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusu yapılarak, adli anlamda da cezaya maruz kalmaktalar. Bu hukuki prosedürler zorunluluktur. Bu nedenle mağdur olmamak, karşı karşıya gelmemek için dikkat edilmesinde kamu ve kişisel kazanç elde edileceğinin unutulmamasını tavsiye ediyorum.” Dedi.