POZANTI ÜLKÜ OCAKLARI İLÇE BAŞKANIMIZ VE PERSONELİMİZ ŞABAN ADIGÜZEL'İ DEFNETTİK

Pozantı Ülkü Ocakları Başkanımız ve Çalışma arkadaşımız merhum Şaban Adıgüzel’i Hamidiye Köyümüzde defnettik.

Cenazesine; Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Ocak Başkanı Çağrı Korkut, MHP İl Başkanı Sayın Bünyamin Avcı, Mersin MHP Milletvekillerimiz Sayın Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz, Adana MHP Eski Milletvekilimiz Seyfettin Yılmaz, Feke, Karataş ve Karaisalı Belediye Başkanlarımız, Karaisalı Kaymakamımız Sayın Mehmet Kaya, Çevre İl ve İlçe Ocak Başkanlarımız, Pozantı MHP İlçe Başkanımız Şeref Dinç, Meclis Üyelerimiz ve Muhtarlarımız ile çok sayıda hemşehrimiz, Köylülerimiz, Dost ve Arkadaşlarının katılımı ile hakka teslim ederek defin işlemlerini gerçekleştirdik.

Rabbim Rahmet Eylesin. Mekanı Cennet Olsun..