POZANTISPOR'A 3 ÖDÜL

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından 5 Ocak Fatih Terim Stadında düzenlenen yılın enleri ödül töreninde Pozantıspor camiası olarak 3 ödül birden almanın gururunu yaşadık.

Yılın takımı Pozantıspor'un olurken ödülü takımın Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız Mustafa Çay aldı. Yılın futbolcusu ödülü ise yine Pozantıspor'un oyuncusu Vedat Bulut oldu. Pozantıspor Teknik Direktörü Fehim Köroğlu ise Amatör Spora Adanmış Hayatlar Onur Ödülünün sahibi oldu.

Düzenlenen Ödül Töreninde kısa bir konuşma yapan Pozantıspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanımız Mustafa Çay, amatör takımlara verilecek desteğin önemli olduğuna değinerek herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirtti.