PTT’den 100. Yıl Anısına Pozantı Kongresi Posta Pulu Basacak

PTT’den 100. Yıl Anısına Pozantı Kongresi Posta Pulu Basacak

PTT Genel Müdürlüğü Pozantı Kongresinin yüzüncü yılı anısına posta pulu basacak.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın Pozantı Kongresi 100’üncü Yıl etkinlikleriyle alakalı Ankara temasları verimli bir şekilde devam ediyor. 5 Ağustos Pozantı Kongresi’nin 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde PTT Genel Müdürlüğü 100. Yıl anısına özel pul basılacak.

PTT Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı Mehmet Orhon ile bir araya gelen Başkan Mustafa Çay, Pozantı Kongresi’nin 100. Yıl etkinlikleri ile ilgili fikir alış verişinde bulundu. Bu özel güne ait pul basılmasını isteyen Başkan Çay’ın isteği geri çevrilmedi ve o güne ait pul basılacağı sözü verildi. Hatta pul basımı ile ilgili sözleşme imzalayan Başkan Çay, tasarımı hazırlanan ve basılacak olan 100’üncü Yıl Pulu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pozantı Kongresi’nin, Milli Mücadele tarihimizde Erzurum ve Sivas Kongreleri gibi değer taşıdığını vurgulayarak  açıklama yapan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Kongremizin 100. Yılını 5 Ağustos 2020 tarihinde görkemli bir şekilde Türkiye’mize yakışan etkinliklerle hep birlikte kutlayacağız. Türk’ün esaret kabul etmeyeceğini 100 yıl önceki gibi bir kez daha dünyaya duyuracağımız kutlamalar, sürpriz etkinliklerle taçlanacak. 100. Yıla özel logo, Pozantı Kongresi kitabımızın ikinci baskısı, Adana ve Ankara’da yaptığımız üst düzey özel temaslar kapsamında PTT Genel Müdürlüğü’nden 100. Yıl anısına özel pul basılacak. Gösterdiği yakınlık ve kolaylıklardan dolayı PTT Daire Başkanı Mehmet Orhan Beyefendiye teşekkür ediyorum” dedi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis