Şehadetinin 2’nci Yılı Doğum Gününde Anıldı

Şehadetinin 2’nci Yılı Doğum Gününde Anıldı

Şehadetinin 2’nci Yılı Doğum Gününde Anıldı

6 Ağustos 2017 tarihinde Şehit olan Özel Harekat Polisi Erhan Konuk, şehadetinin ikinci yılında doğum günü olan 20 Ağustos 2019 Salı günü ailesinin düzenlediği ve Pozantı Belediyesinin destekleriyle verilen yemekli mevlid-i şerifte dualarla anıldı.

Pozantı Belediyesi tarafından daha önce Şehit Erhan Konuk’un ismi verilen ve ailesinin oturduğu Türk bayrakları ile süslenen sokakta verilen yemekli mevlide adeta Pozantılılar akın etti. Şehidin ailesi tarafından okutulan mevlide Pozantı Belediyesi de yemek vererek destek oldu.

Şehit Erhan Konuk için okutulan ikinci sene-i devriye mevlidine Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Deniz, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Uyguralp, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, özel harekat polisleri ve çok sayıda Pozantılı vatandaşlar katıldı. Mevlide ayrıca şehit babası Fehmi Konuk’un arkadaşı olan Adanalı Şehit Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşlerin babası Ali Oruç’ta katılarak ailenen acısına destek oldu.

Şehit Babası Fehmi Konuk, oğlu için sosyal medya hesabından "Doğum günün kutlu olsun oğlum. İşte geldim, işte gittim gözçiçeği gibi bittim, yalan dünya ne iş tuttum ömrüceğim geçti gitti." Paylaşımında bulundu.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis