YENİ PROJEYE 115 BİN TL DESTEK GELDİ

YENİ PROJEYE 115 BİN TL DESTEK GELDİ

YENİ PROJEYE 115 BİN TL DESTEK GELDİ

Üç dönemdir Pozantı Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Çay, hayata geçirdiği farklı projelerle adından sık söz ettiren ilçe başkanlarımızdan birisi olmaya devam ediyor.

Şimdiye kadar Belemedik ve Akçatekir başta olmak üzere birbirinden önemli projelere imza atan Başkan Çay, yeni projesine Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan 115 bin lira destek buldu.

 

“PROJE BİZİM İŞİMİZ”

Çukurova Kalkınma Ajansı’na sunduğu “Alternatif Turizm Bağlamında Kilikya Demiryolu Mirasının Korunması ve Yeniden İşlevlendirilmesi” projesi 115 bin liralık desteğe değer bulundu.

 

“Proje, yatırım ve hizmet bizim işimiz” diyen Başkan Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu ile protokolünü imzaladığı projeyi ne kadar önemsediğini duyurdu.

Projenin hayırlı olmasını da dileyen Başkan Çay, “ Proje, Yatırım ve Hizmet bizim işimiz diyoruz. Çukurova Kalkınma Ajansına sunduğumuz “Alternatif Turizm Bağlamında Kilikya Demiryolu Mirasının Korunması ve Yeniden İşlevlendirilmesi Projemiz“ destekleme alarak bize bölgemizde ve Belemedik’te yeni ufuklar açmıştır. Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Lutfi Altunsu ile bugün imzaladığımız protokol ile 115.000 TL destekleme almış bulunuyoruz. Hayırlı olsun” dedi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis