10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle tüm basın mensuplarının gününü yayınladığı yazılı bir metinle kutladı.

Başkan Çay, kutlama mesajında şu cümlelere yer verdi;

Tarafsız, güvenilir, ilkeli ve Basın Ahlak Kurallarına uyan, ülke menfaatleri doğrultusunda çalışarak, halkın haber alma ihtiyacını sağlayan, toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli görev üstlenen basın, toplumsal kalkınmanın ve gelişmenin sağlanmasında önemli bir yere sahiptir.

Her iklim koşulunda gece gündüz demeden kamuoyunu bilgilendirmek adına fedakârca çalışma sergileyen gazetecilerimiz, bireylerin talep ve beklentilerini yansıtarak aynı zamanda kamusal bir görevi de yerine getirmektedir.

Bu bağlamda; objektif, meslek etiğine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı olarak görev yapan ulusal basının yanında yerel basınımızın da ilçemiz sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine sağladıkları katkı ve sağlayacakları katkı yadsınamaz derecededir.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.