2021 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

2021 YILININ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Pozantı Belediye Meclisi 2021 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Aralık ayı belediye meclis toplantısı Perşembe günü saat 14.00’te meclis salonunda yapıldı.

Toplantıya, meclis üyelerinden Çetin Boz, Zeki Bülbül ve Yusuf Arısoy mazeret bildirerek katılmadılar.

Başkan Çay’dan Aylık Bilgi

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay,  her meclis toplantısında olduğu gibi yılın bu son meclis toplantısında da gündem maddelerine geçmeden önce bir aylık çalışma bilgisini verdi.

Başkan Çay, Aşçıbekirli Mahallesine Ali Gürer Kültür Merkezi yapımının başlayacağını, Kamışlı ve Yazıcak Mahallesi sınırında bulunan 5 dönümlük bir araziye yapmayı planladıkları mesire ve barbekü alanından, Maden Tetkik Arama tarafından ruhsatı yeni alınan Jeotermal Sıcak Su Arama çalışmalarının ilçemizde başlayacağından bahsederek 15 mahallenin ara sokaklarını çamurdan kurtaracak parke taşı çalışmasının kısa süre içerisinde başlayacağı müjdesini verdi. Ayrıca Lise 11 ve 12. sınıflarda okuyan toplam 298 öğrenciye Ücretsiz dijital 100 bin Soru Bankası konu anlatımlı cep dershanesini bizzat şahsı olarak hediye edeceğini ve gençlere başarılar dilediğini belirtti.

Daha sonra 14 maddelik gündem maddeleri ise komisyondan geldiği gibi oylandı. Bazı maddelerde oy birliğiyle komisyona gönderildi. Ayrıca 2022 yılı ecri misil ücretlerinin belirlenmesi için komisyon üyelerine tam yetki verdi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis