AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AĞUSTOS AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pozantı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısı Çarşamba günü saat 14.00’da belediye meclis salonunda gerçekleştirildi.

MHP’li meclis üyesi Zeki Bülbül ve CHP’li Mehmet Nuri Akkaya mazeret dilekçesinde bulunarak toplantıya katılmadı.

YARDIM KAMPANYASI VE ÜRÜN ALIMI

Başkan Mustafa Çay, gündem maddeleri öncesinde 1 aylık çalışma tablosundan bahsederek meclis üyelerini ve basın mensuplarını bilgilendirdi. 8 gündür yanan ve halen devam etmekte olan orman yangınlarında etkilenen ve zarar gören vatandaşlar için “Yangın Yardım Kampanyası” oluşturduklarını belirterek AFAD öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını dile getirdi. Başkan Çay daha sonra Bal Paketleme ve Sebze meyve Kurutma Merkezinde işlemek ve paketlemek üzere köylüden sumak, nane, ada çayı gibi ürünleri satın alarak vatandaşa destek olacağız. Hem vatandaşımız gelir elde edecek hem de Pozantı Belediyesi kalitesiyle insanlara paketlenmiş organik ürün sunumu yapacağız. Dedi.

BELEDİYE GELİRLERİ YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Başkan Mustafa Çay, Pozantı Belediyesine bağlı Akçatekir Yaşam Park Restaurant, Belemedik Restaurant ve Belemedik Bungalov Evlerin gelir getirdiğini ve yüzlerini güldürdüğünü söyledi.

Başkan Çay’ın meclis toplantısında vermiş olduğu bilgilere göre son bir ayda Akçatekir Yaşam Park Restaurant 143 bin TL, Belemedik Restaurant 140 bin TL ve kurban bayramı öncesinde hizmete giren Belemedik Bungalov evler ise 15 günde 17 bin TL gelir getirdiğini belirtti.

Gündem maddelerine geçildiğinde ise genelde imar komisyonundan gelen dilekçeler oy birliğiyle oylandı.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis