Ankara ve İstanbul'daki Adanalılar Pozantı'da buluştu

Adanalı araştırmacı, şair ve yazarlar Pozantı'da belediye başkanı Mustafa Çay’ın misafiri oldular.

Sebilurreşad Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve TÜRDAV başkanı Fatih Bayhan’ın katkılarıyla gerçekleşen kaynaşmada Pozantı Belediye başkanı Mustafa Çay Ankara’da yaşayan Adanalıları ağırladı.

Pozantı Belediyesi'nin yeni hizmete açtığı "Yaşam Park"ta yapılan organizasyona Ankara ve İstanbul'dan çok sayıda Adanalı şair, yazar ve bürokrat da katılım gösterdi.

Organizasyona İstanbul'dan katılan ve aynı zamanda Adanalı olan araştırmacı yazar Abdurrahman Dilipak, İstanbul'daki Adanalılar hakkında çok özel bilgiler paylaştı.

Organizasyon da Pozantı Belediye başkanı Mustafa Çay, Araştırmacı yazar Abdurrahman Dilipak, Sebilurreşad Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve TÜRDAV başkanı Fatih Bayhan ve Adanalılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Genel başkanı Yunus Sakarya birer konuşma yaptı.