BANKLAR VE KAMERİYELER DEĞİŞİYOR

BANKLAR VE KAMERİYELER DEĞİŞİYOR

Pozantı Belediyesi, üretken belediyecilik anlaşını şiar edinerek yürüttüğü çalışmalarda kendi atölyesinde üretilen bank ve kameriyeler yavaş yavaş ilçe merkezindeki park ve bahçelere monte edilmeye başlandı.

 

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın geçtiğimiz aylarda belediye atölyesini güçlendirmesi sonrasında Pozantı Belediyesindeki çalışmalar hem hız kazandı hem de maddi anlamda ekonomik kazanç sağlandı. Atölyedeki marangoz, demirci, kaynak ve boyacı personelleri dışa bağımlı kalmamak için gerekli malzemeleri toptan alarak cüzi miktarda üretim yapıyorlar.

 

Belediye atölyesinde üretilen üzeri kapalı kameriyeler ve banklar Perşembe günü personeller tarafından 25 Mayıs Parkına monte edilerek halkın kullanımına sunuldu.

 

Halkın kullanımına sunulan bankları sosyal medya hesabında paylaşan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Pozantı Merkezde bulunan 25 Mayıs Kurtuluş Parkımızdaki oturma gruplarının tamamını Pozantı Belediyesi Atölyesinde personelimiz tarafından üretilen Kameriyeler ve piknik masaları ile yenileyerek, halkımız için hem konfor sağladık hem de ilçe girişine bir görsellik kazandırdık. Hayırlı olsun Pozantı.” Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis