Başkan Ali Avan Halk Pazarını Ziyaret Etti Kapalı Semt Pazarı’nı Yapacağız Dedi

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, ilçede kurulan halk pazarını ziyaret ederek alışveriş yapan vatandaşlara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Ali Avan, ilçede kurulan halk pazarını ziyaret ederek denetimlerde bulundu. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlara ve esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Ali Avan, kendisine hayırlı olsun dileklerinde bulunan vatandaşlara ise “Kapalı Pazar Yeri” projesi için Ramazan Bayramı sonrasında çok hızlı bir şekilde çalışarak halkın hizmetine sunacaklarını belirtti.

Vatandaşlar Başkan Avan’ı sıcakkanlı ve güler yüzle karşılaması dikkat çekerken bazı vatandaşlar ve esnaflar “Biz Başkanımıza güveniyoruz, Yaparsa Ali Avan ve Cumhur İttifakı Yapar” diyerek Başkan Avan’a başarılar dilediler. Başkan Ali Avan, Pazar yerinde yaptığı denetimlerde ise pazar düzeni ve vatandaşların alışverişlerini kolaylaştırmak amacıyla Zabıta Müdürü Yaşar Süllü’ye bazı talimatlar verdi.