BAŞKAN AVAN, HİZMET İÇİN ZİYARETLERE KISITLAMA GETİRDİ

BAŞKAN AVAN, HİZMET İÇİN ZİYARETLERE KISITLAMA GETİRDİ

AVAN: "VAATLERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN SAHADA OLMALIYIZ"

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Pozantı Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ali Avan, yoğun tebrik ziyaretlerine kısıtlama getirerek, "önce hizmet" mesajı verdi.

 

Seçimlerde Cumhur İttifakı'na gösterilen destek ve teveccüh için minnettar olduğuna vurgu yapan Başkan Avan, geçen dört hafta boyunca yoğun bir şekilde gerçekleşen 'hayırlı olsun' ziyaretlerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

 

"Ancak" diye açıklamasına devam eden Başkan Ali Avan, #Pozantı için gündelik hizmetlere odaklanabilmek ve seçim meydanlarında sözünü verdiği projeleri hayata geçirebilmek adına zaman ve mesai harcamaya ihtiyacının olduğunun altını çizdi.

 

"SAHADA OLMALIYIZ"

Artık hizmete odaklanılması gerektiğini belirten Başkan Avan, "Bu sebeple, Mayıs ayı sonuna kadar sadece sabah mesai saati başlangıcından öğle saat 12.00’ye kadar tebrik ziyaretlerini kabul edeceğiz. Öğleden sonraları ise gündelik hizmetlerimizi inceleyip, eksikleri tespit ederek düzeltmek ve görev süremiz olan beş yıl için verdiğimiz sözler gereği projelerimizle ilgili çalışmalar yapmak adına sahada olacağız. Seçim çalışmalarımızda olduğu gibi biz sizi ziyaret edeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederim" şeklinde konuşarak, her şeyin Pozantı için olduğuna dikkat çekti.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis