BAŞKAN ÇAY’DAN MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARA İFTAR YEMEĞİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına aileleriyle birlikte iftar yemeği verdi.

Salı günü akşam belediye işletmesindeki Akçatekir Yaşam Park Restaurantta verilen iftar yemeğine 16 mahalle muhtarı ve 11 meclis üyesi ailesiyle birlikte katıldı. Başkan Mustafa Çay ve eşi Gülşen Çay, misafirleri kapıda karşılayıp hoş geldiniz dedikten sonra her masayı tek tek gezerek sohbet ettiler.

Belediye personellerinin yapmış olduğu yemeklerden yiyerek iftarlarını açan mahalle muhtarları, Belediye Başkanı Mustafa Çay’a mahalleleriyle alakalı sorunları dile getirdi. Başkan Çay ise Fen işleri Müdür Vekili Okan Akyüz ile birlikte muhtarları dinleyerek acil olan işleri ilk sıraya koyarak ivedilikle yapılacağının sözünü verdi.