BAŞKAN ÇAY’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

BAŞKAN ÇAY’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

BAŞKAN ÇAY’DAN PERSONELİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye personeline teşekkür yemeği verdi.

Yaklaşık iki aydır festivale hazırlanan Pozantı Belediyesi, 3 Kasım Pazar günü binlerce kişinin katılımıyla muhteşem bir sonbahar festivaline yüzlerinin akıyla imza attılar.

Sabahtan, akşamın geç saatine kadar bütün özverisi ve gayretli çalışmalarıyla 3. Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivalinde ter döken ve emek veren belediye çalışanları teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Belediye Başkanı Mustafa Çay’da personelinin özverili çalışmalarından dolayı onları bir nevi ödüllendirerek teşekkür yemeği tertip etti.

Belemedik Restaurantta bir araya gelen personeller, başkanlarının verdiği bu teşekkür yemeği karşısında onlarda Başkan Mustafa Çay’a teşekkür ettiler. Yemeğe birim müdürleri ile katılan Başkan Çay, “Her birinize teker teker teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirerek düzenlediğimiz 3. Pozantı Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivalimizde nasıl bir çalışma yürüterek bu işin üstesinden geldiğimizi çok iyi biliyorum. Festival günü görev alan bütün arkadaşlarımız elinden gelenin daha fazlasını yapıp Adana, Hatay, Osmaniye, Mersin, Kayseri ve Niğde gibi bölgelerden gelen doğaseverleri fazlasıyla memnun ettiğini bizzat gördüm. Beni ve belediyemizi mahçup etmediğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Bu akşam da Pozantı Belediyesi ailesi olarak vermiş olduğumuz bu yemekte biraraya gelmek istedim. Beni kırmayıp geldiğiniz için hepinize teşekkür ederim.” Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis