BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A ZİYARETÇİ AKINI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’A ZİYARETÇİ AKINI

Geçtiğimiz Kurban Bayramında yaşadığı bir talihsizlik sonucu kalça kemiğini kıran Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a geçmiş olsun ziyaretleri sürüyor.

 

Adana Şehir Hastanesi'nde geçirdiği ameliyat sonrası kırılan bölgeye platin atılan Başkan Mustafa Çay, geçtiğimiz Pazartesi günü taburcu olarak Pozantı Kurtuluş Mahallesi'ndeki evinde dinleniyor. Gerek sosyal medyadan gerekse arkadaş çevresinden Başkan Çay’ın ameliyat olduğunu duyan sevenleri akın akın geçmiş olsun ziyaretine geliyor.

 

"MUSTAFA BAŞKANI İYİ GÖRDÜM"

İş, sanat ve siyaset dünyasından yüzlerce kişi Başkan Mustafa Çay’ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunuyor. Kurban Bayramı tatili sebebiyle Pozantı’da bulunan sanatçı Murat Kekilli de Başkan Mustafa Çay’ın evine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Başkan Çay'ın geçirdiği kazadan geç haberdar olduğunu dile getiren sanatçı Kekilli, “Başkan Çay'ın rahatsızlığını, alışveriş için girdiğim bir mağazada öğrendim. Hemen telefonla arayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundum ama konserlerim için İstanbul’a gitmeden mutlaka yanına gelmek istedim. Maşallah Mustafa Başkanı iyi gördüm. İnşallah en kısa zamanda ayağa kalkarak işinin başına geçecektir diye düşünüyorum" dedi.

 

"NE KADAR DOST BİRİKTİRMİŞİZ"

Ameliyat olduğu günden bugüne yüzlerce seveninin 'geçmiş olsun' ziyaretine geldiğini ifade eden Başkan Mustafa Çay, “Polislik, Zabıta Müdürlüğü ve 3 dönemdir Belediye Başkanlığı görevim boyunca ne kadar dost ve arkadaş biriktirdiğimi böyle bir günde öğrenmiş oldum. Akşama kadar yüzlerce kişi ziyaretime geliyor. Benim ve eşimin telefonu inanın hiç susmuyor. Bu konuda çok mutluyum. Dost ve arkadaşlarımın bu ilgi ve alakasıyla kendimi daha da iyi hissediyorum. İnşallah kısa bir süre sonra tekrar ayağa kalkıp eskisi gibi işlerimizin başında, vatandaşlarımızla omuz omuza olacağız" şeklinde konuştu.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis