BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN AHDE VEFA

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN AHDE VEFA

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz yıl ani bir şekilde kalp krizi geçirerek vefat eden Pozantı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Şaban Adıgüzel’in mezarını yaptırarak vefasını ortaya koydu.

Pozantı'da gencinden yaşlısına bir çok kesim tarafından sevilen Eski Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Şaban Adıgüzel, bir gece ansızın geçirdiği kalp krizi sonucu vefat ederek aniden hayata gözlerini yumması sevenleri tarafından üzüntüyle karşılanmıştı.


Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, yakın çalışma arkadaşı ve siyasi yoldaşı olan merhum Şaban Adıgüzel'in ilçeye bağlı Hamidiye Köy Mezarlığında bulunan mezarını fotoğraflı bir şekilde yaptırıp vefasını ortaya koyarak Merhum Adıgüzel'in kabrini Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık ile ziyaret edip dua okudu.


Bu vefalı davranışından dolayı Adana Ülkü Ocakları İl Başkanı Çağrı Korkut ve Pozantı Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Çalık ile Merhum Şaban Adıgüzel’in ailesi de Başkan Mustafa Çay’a teşekkür ederek, Allah razı olsun dileklerinde bulundular.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis