BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN EKMEK SATIŞINI ENGELLİYOR HABERLERİNE VE ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR İLE CHP POZANTI TEŞKİLATINA SERT YANIT VERDİ

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ODA TV haber sitesinde yer alan “MHP’li Belediye Halk Ekmek Satışını Engelliyor” başlıklı haberi için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve CHP Pozantı İlçe Teşkilatına sert tepki gösterdi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Pozantı Belediyesi Akçatekir Hizmet binasının önüne hiç bir iletişim ve görüşme yapmadan izinsiz bir şekilde getirip Ekmek büfesi koyan Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a buradan sesleniyorum. Mustafa Çay üzerinden ekiplerin ve Pozantı CHP Teşkilatı şov yapmayı bıraksın işine baksın. Belediye Binası ve Makam Odamın da bulunduğu, makam araç girişine satış büfesi koymak hangi aklın bir oyunudur? Bu izahı gereken bir durumdur. Zabıta Daire Başkanı Ercan Kandemir ile yaptığımız yüz yüze görüşme ile nedenlerinde mutabık olduğumuz ve yeni bir yer tespit edilerek kaldırılması yönünde anlatmışken az önce Oda TV Haber sitesinde MHP’li Belediye Halk ekmek satışını engelliyor diye utanmadan haber yaptıran görevlilerinizi bulun ve gereğini yapın. Pozantı’da da daha önce bu şova soyunan Pozantı CHP teşkilatı şuan Pozantı Zafer Mahallesindeki Eski Sağlık Ocağı önünde ekmek büfesi koyuldu ve satışınızı yapıyorsunuz. Hiç utanmıyor musunuz yalanınızdan? Gidin siyaset oyununuzu başka yerde oynayın size Pozantı ve Mustafa Çay’dan ekmek çıkmaz. Adana Büyükşehir Belediyesi Makam girişine de bu mucitlerden Ekmek Büfesi koymalarını bekliyorum.” Dedi.