BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN POZANTI KONGRESİ KONSER İPTALİ AÇIKLAMASI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'DAN POZANTI KONGRESİ KONSER İPTALİ AÇIKLAMASI

Pozantı Kaymakamlığı ve Pozantı Belediye Başkanlığınca düzenlenen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Pozantı'ya gelişi ve Pozantı Kongresinin 101. yıldönümü etkinlikleri kapsamında bu akşam düzenlenecek olan halk konseri ülkemizdeki yangınlar sebebiyle iptal edildi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Sosyal medya hesabından yaptığı "Bugün yapacağımızı daha önceden duyurmuş olduğumuz konser programımızı ülkemizin içinde bulunduğu yangın durumunu ve insanlarımızın manevi acıları ve psikolojik durumunu gözeterek ileri bir tarihte yapmak üzere ertelemiş bulunmaktayız" paylaşımıyla Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu konserini iptal ettiklerini açıkladı.

Başkan Mustafa Çay, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile açıklamasında şu cümleleri dile getirdi;

"Değerli Pozantılı hemşehrilerim, 5 Ağustos bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Pozantı'ya gelişi ve Pozantı Kongresinin 101. yılını sabah 09.30'da başlayan çeşitli etkinlik ve törenlerle hep birlikte coşku içerisinde kutladığımızı hepiniz biliyorsunuz. Ancak, aylar öncesinden planladığımız ve bu onur ve şeref günümüzü, hem geleceğe taşımak hem de siz değerli hemşehrilerimizle bu güzel günü birlikte taçlandırmak düşüncesiyle TRT sanatçıları olan Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu ile akşam için konser planlamıştık. Konserle ilgili değerli sanatçılarımız Pozantı'ya intikal ettiler. Ancak ülkemizin içerisinde bulunduğu yangın afet durumu nedeniyle kendileriyle yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde ileri bir tarihte tekrar Pozantı'da bulunmak ve bugün gerçekleştirmek istediğimiz etkinliği yapmak üzere anlaşarak karşılıklı anlayış düşüncemizle konserimizi manevi durumları göz önüne alarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu bu dönemdeyiz. Hepinizin anlayışına sığınıyoruz."


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis