BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

ÇAY: CUMHURİYET SAYESİNDE ÖNEMLİ ATILIMLAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımlayan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Cumhuriyet'in, Atatürk'ün önderliğinde milletimizin azim ve kararlılığıyla kurulmuş büyük bir eser olduğunu söyleyerek, "Cumhuriyet'in sayesinde önemli atılımlar gerçekleştirildi" dedi.

Üstün bir özveri ve vatan sevgisi ile kurulan Cumhuriyet'in, yüce milletimizin istiklali için mücadele eden şehit ve gazilerimizin bizlere armağanı olduğunu belirten Başkan Çay, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümektedir. Muasır medeniyeti yakalamış modern Türkiye ideali yolunda hedeflerini bir bir gerçekleştirmektedir.

Cumhuriyet'in sağladığı barış ve huzur ortamı sayesinde ülkemiz, eğitimden sağlığa, tarımdan sanayiye, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılımlar gerçekleştirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti bundan sonra da önünde uzanan aydınlık yolda medeniyet değerlerinden aldığı ilham ve benimsediği evrensel ilkelerle uygar dünyanın gelişmiş bir üyesi olmayı sürdürecektir" dedi.

"MİNNETLE ANIYORUM"

"Büyük bir coşku ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 99'uncu yıldönümünde; ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi daha müreffeh bir geleceğe taşımak için derin tarihi geçmişi, zengin kültürel mirası ve eşsiz hoşgörüsüyle Pozantı'mız bu potansiyele fazlasıyla sahiptir" diyen Başkan Çay, açıklamasında şunlara değindi;

"Cumhuriyetimizin ilanının 99. yıl dönümünde, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum."


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis