BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

“Milli ve manevi değerlerimizin, kültür ve geleneklerimizin en kıymetli taşıyıcıları hiç şüphe yok ki kadınlarımızdır. Kadınlarımıza başta eğitimlerine önem göstermek üzere, hayatın tüm alanlarında hak ettiği değeri vermek hepimize düşen önemli bir görevdir.

Sosyal ve ekonomik hayatın her alanında büyük fedakârlıklar gösteren ve rol üstlenen kadınlarımıza sahip çıkmalı ve hak ettikleri değeri vermeliyiz. Şanlı tarihimize baktığımızda Türk kadını tarihimizin her devresinde eşsiz fedakârlık ve cefakârlık göstermiş, cephelerde kahramanlıklarla destanlaşmış, hayatın her alanında önemli sorumluluklar almıştır. Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (SAV)’in ”Cennet annelerin ayakları altındadır” sözünün muhatabı olan kadınlar, doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan güzide değerlerimizdir.

Bu vesile ile yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandıran, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren tüm fedakâr kadınlarımızın şiddete, baskıya, ayrımcılığa maruz kalmadığı, siyasal yaşama ve iş yaşamına daha fazla katıldığı bir Türkiye dileğiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Mustafa ÇAY

Pozantı Belediye Başkanı


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis