BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’IN KADİR GECESİ MESAJI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY’IN KADİR GECESİ MESAJI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam Âlemi’nin bu kutlu gecesini tebrik etti.

 

Başkan Çay, "İbadetle geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazanın sonuna yaklaşırken yüce kitabımız Kuran-ı Kerimde bin aydan hayırlı olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin huzurunu yaşamaktayız.

 

Gönüllerimiz her daim bir olsa da Pandemi salgını sebebiyle sevdiklerimizle aramıza mesafe koymak durumunda olduğumuz bir senenin içindeyiz. Tevekkülü bilen, imanı güçlü bir millet olarak bu zorlukların da üstesinden hep birlikte geleceğiz. Her şeye rağmen Ramazan ayı rahmet, bereket, yardımlaşma ve dayanışmanın yükseldiği bir ay ve bunun manevi huzurunu yaşıyoruz.

 

Bu mübarek gecede sevdiklerimizin, vatanımızın ve milletimizin selameti için bu illet hastalıktan tüm dünyanın kurtulması için dua edeceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile kıymetli Pozantılı Hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor, tüm insanlığa hayırlar getirmesini cenabı Allahtan niyaz ediyorum." Dedi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis