BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN MUSTAFA ÇAY'IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Kurban Bayramı münasebeti ile bir mesaj yayımladı. Bayramların, toplumsal birlikteliğin yaşandığı mübarek günler olduğunu ifade eden Başkan Çay, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.  Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Bizlere düşen görev; zenginiyle fakiriyle, yaşlısıyla genciyle bayramları gerçek manada değerlendirebilmek. Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve Pozantılı hemşerilerimizin Kurban Bayramını tebrik ediyor, bu bayramın   bütün insanlığın sağlık, barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis