Bayramımız Mutlu ve Huzurlu Olsun

Bayramımız Mutlu ve Huzurlu Olsun

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen deprem felaketinden sonra ilk dini bayramı kutlamanın buruk sevincini yaşadıklarını belirten Pozantı Belediye Başkan Mustafa Çay, yayınladığı mesajında şunları dile getirdi;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Milletçe, iyilik ve güzelliklerin yaşandığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın huzuru içerisindeyiz.

Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam âlemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir. Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir.

Bu duygu ve düşünceler ile ülkemizde birlik ve beraberliğin daim olması dileğiyle, tüm Pozantılı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, bayramın tüm İslam âlemine ve ülkemize sağlık, barış, huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.” dedi.


Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis