Belediye Başkanımız Ali Avan'ın Kadir Gecesi Mesajı

BİN AYDAN HAYIRLI KADİR GECESİNE ERİŞMENİN HUZURU İÇERİSİNDEYİZ

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan “Kadir Gecesi” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Ali Avan, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesi'ne bir kez daha erişmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bu mübarek gecenin feyzi ve bereketi hemşehrilerimizle ve tüm İslam âlemiyle birlikte olsun.

Kadir Gecesi, rahmet, mağfiret ve bereketin yağdığı, duaların kabul olduğu müstesna bir gecedir. Bu gecede, yüce Allah'a dua ederek, günahlarımızdan af dilemek ve geleceğe dair umutlarımızı tazelemek için bir fırsat buluyoruz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, Kadir Gecesi'nin vesilesiyle birbirimize sevgi ve saygıyla yaklaşmalı, kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız. Bu mübarek gecenin, kalplerimizde sevgi ve merhamet duygularını yeşertmesini niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Pozantılı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Kadir Gecesi'ni kutlar, bu gecenin hayırlara vesile olmasını dilerim.” dedi.