BELEDİYE BAŞKANINDAN İL BAŞKANINA TÜRKÜ DERYASI

BELEDİYE BAŞKANINDAN İL BAŞKANINA TÜRKÜ DERYASI

BELEDİYE BAŞKANINDAN İL BAŞKANINA TÜRKÜ DERYASI

ADANA’nın Pozantı İlçe Belediye Başkanı Mustafa Çay, ilçeye ziyarete gelen MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı Belemedik’e götürüp hem yapılan çalışmaları gösterdi hem de çeşitli türküler söyleyerek ziyaretçileri kendine hayran bıraktı.

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Pozantı ilçesine bir dizi ziyarette bulunarak partisinin ilçe başkanlığına atanan Şeref Dinç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞKAN ÇAY’I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

İl Başkanı Avcı, Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra son ziyaretini Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’a yaptı. İlçe Yönetimi ile birlikte Başkan Mustafa Çay’ı ziyaret eden İl Başkanı, göreve tekrar iade edildikten sonra Genel Merkez tarafından Pozantı’ya Belediye Başkanı Adayı göstermelerine sevindiğini dile getirerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Başkan Çay’da bu ziyaretinden ötürü İl Başkanına teşekkür edip göreve geldiği 6 Temmuz tarihinden itibaren bu zamana kadar neredeyse 2 yıl da yapılacak olan hizmeti Pozantı’ya yağmur gibi yağdırdıklarını anlattı.

İL BAŞKANI AVCI, BELEMEDİK'E MEST OLDU

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı'ya 4 aylık çalışma sürecindeki yapılan işleri anlatan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Avcı'yı Belemedik'i gezdirmeden göndermedi. Belemedik'teki yapılan çalışmaları gören İl Başkanı Bünyamin Avcı, doğanın estetiğini bozmadan yapılan şelaleyi, mangal alanlarını gezdi. Kısa sürede yapılan bu kadar çalışmalar üzerine Başkan Mustafa Çay'ı tebrik edip başarılar dileyen İl Başkanı Bünyamin Avcı, artık Belemedik'in kendisinin vazgeçilmezleri arasına gireceğini belirtti.

BAŞKAN ÇAY’DAN TÜRKÜ DERYASI

Düğünlerde ve çeşitli etkinliklerde halkı kırmayarak istekleri üzerine türküler söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Çay, bu sefer de İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın isteği üzerine mikrofon başına geçerek Yalan Dünya, Nem Kaldı ve Kara Kız türkülerini seslendirdi. Başkan Çay’ın söylediği türkülere kayıtsız kalamayan İl Başkanı da ara ara türkülere eşlik etti. Program sonunda Mustafa Başkanımızın türkü okuduğunu duyardım ama bu kadarını beklemezdim. Maşallah birçok sanatçıya taş çıkartacak kadar güzel söyledi. Kendisini tebrik ediyorum dedi.

 



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis