EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Pozantı Belediyesinin Eylül Ayı olağan meclis toplantısı 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar plan tanzimine ilişkin görüşmelerin imar komisyonuna havale edilmesi üzerine görüşüldü.

Toplantı her zaman ki gibi her ayın ilk Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleştirildi. Toplantıya tüm meclis üyeleri firesiz katılırken Belediye Başkanı Mustafa Çay, bir aylık çalışma takvimini değerli meclis üyeleriyle paylaştı.

GELİRLER YÜZ GÜLDÜRÜYOR

Başkan Çay açıklamasının devamında Bungalov Evler, Belemedik Restaurant ve Akçatekir Restaurantın bir aylık kazancını ve giderini söyleyerek meclis üyelerini bilgilendirdi.

Buna göre Belemedik’te atölye ekipleri tarafından yapılan 3 adet Bungalov Evlerin toplam geliri 42 bin TL olurken bunun 2 bin TL’si gider olarak kullanıldı. Sonuç olarak 40 bin TL kar elde edildi. Bunun yanında Belemedik ve Akçatekir Yaşam Park Restaurant yine 1 Ağustos ile 31 Ağustos tarihleri arasında 380 bin TL gelir elde ederken 255 bin TL de gideri oldu. Bu iki Restaurantın 1 aylık toplam karı 125 bin TL olduğunu açıklayan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Bu şekilde giderse Belemedik ve Akçatekir’deki çalışan personellerin kendi maaşları buradan çıkartıyorlar olması bizleri oldukça mutlu ediyor dedi.

YÜZME HAVUZU YENİLENECEK

Açıklamalarına devam eden Başkan Çay, “Malum pandemi nedeniyle bu yıl yüzme havuzumuzu kullanıma açmadık. Havuzumuz önemli çünkü birçok kadını erkeği evladımız yüzme kurslarını bizim havuzumuzda bir öğretmen eşliğinde aldılar. Artık kadınlarımız evine hapsolmaktan çıktı ve haftanın belirli günlerinde bayanlara özel saatlerde havuzumuzda yüzme öğrendiler. Ayrıca havuzumuz hizmete açıldığı günden bu zamana kadar birçok tadilat gören yüzme havuzumuzu artık tadilat yapmaktan kurtarmak adına yenileme çalışmasına girmek istiyoruz. Şuan mimarlar bu işin üzerinde yoğunlaştı ve çok derin bir şekilde çalışıyorlar. Yüzme havuzumuzu komple yenileyeceğiz ve üzerini kapatmaya çalışacağız.

Başkan Çay’ın bir aylık çalışma açıklamalarından sonra gündem maddelerine geçildi. 13 maddeden oluşan meclis toplantısının tamamı 1/1000 ölçekli ilave uygulama imar plan tanzimine ilişkin görüşmelerin imar komisyonuna havale edilmesi üzerine görüşüldü.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis