HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fetö soruşturması nedeniyle 9 ay hapis yatan ve 22 ay sonra tekrar başkanlık görevine dönen Belediye Başkanı Mustafa Çay, Perşembe günü yapılan Haziran ayı meclis toplantısında bir sevincimi paylaşmak istiyorum diyerek Fetö davasından beraat ettiğini elindeki karar belgesi ile dile getirdi.

 

Pozantı Belediyesi Haziran ayı olağan meclis toplantısı Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleştirildi. Toplantıya meclis üyelerinden Yusuf Arısoy, Mehmet Say ve Ebru Doğucu mazeret bildirerek katılmadı.

 

Gündem maddeleri öncesinde yapılan bir aylık çalışmaları anlatan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Haziran ayı sonuna Belemedik’teki Butik Otel ve Bungalov Evlerin hizmete girebileceğini dile getirdi. Ve daha sonra Fetö davasından beraatını meclis üyeleri ile paylaştı.

 

BİR SEVİNCİMİ PAYLAŞMAK İSTİYORUM

Bir sevincimi dile getirmek istiyorum diyerek söze başlayan Başkan Çay, “Dün akşam itibariyle Yargıtay benimle ilgili kararını verdi.  Pozantı’da bana kumpas kurulduğunu Yargıtay ayrıntılarıyla ortaya koydu. Benim üzerimden oyun oynamak isteyenler ve gelecek ile ilgili plan yapanların bekleyişleri kursağında kaldı. Bunu ciddi söylüyorum. Çünkü bir oyun vardı ve bu oyun aramaların usulsüzlüğüne varana kadar elde edilen delillerin yetersizliğine varana kadar yazıyor. Ve bu karar Pozantı’daki birçok davayı etkileyecek bir karar. Kararın alındığı tarihte 23.03 2021’dir. Bu kadar net. Allah’ın adaleti tecelli etti. Fetöcü olmadığıma dair Türkiye’de alınmış tek karar bu karar. Ben hem diyordum. Bana her şeyi diyebilirsiniz ama terörist diyemezsiniz demiştim.” Dedi.

 

Başkan Çay’ın bu açıklamalarından sonra tüm meclis üyeleri Başkan Mustafa Çay’ı alkışlayarak sevinçlerini dile getirdi. CHP’li meclis Üyesi Ahmet Sarıaslan ve MHP’li Zeki Bülbül ise biz zaten inanmamıştık, herkes kimin ne olduğunu biliyor zaten diyerek Başkan Çay’a destek verdi.

 

MHP’li Durmuş Taşpınar ise Cumhur İttifakı gurubu adına söz alarak, beraat kararından dolayı çok mutlu olduklarını, cumhur ittifakı olarak her zaman yanında olduklarını dile getirerek, başarılarının devamını diledi. Başkan Mustafa Çay ise tüm meclis üyelerine teşekkür etti.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis