İlçenin Yüksek Kesimlerinde Kar Küreme Çalışmaları Başladı

Adana’nın Pozantı ilçesine gece başlayan kar yağışı sebebiyle yüksek kesimlerde etkili olması sebebiyle yollardaki kar küreme çalışmalar Pozantı Belediyesi ekipleri tarafından devam ettiriliyor.

Dün akşam saatlerinde tipileme şeklinde başlayan kar yağışı, gece karanlığında etkisini artırarak Pozantı’nın yüksek kesimlerini adeta beyaza bürüdü. İlçe merkezine düşmeyen kar yüksek kesimlerdeki mahallelerin yollarını karla kapladı.

Pozantı Belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipleri ise Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın talimatı üzerine teyakkuza geçerek Dağdibi, Akçatekir Mahallesi ile Bürücek ve Armutoluğu yaylasında greyder ve kepçelerle vatandaşın rahatı için kar küreme çalışmaları yapıldı. Yapılan çalışmaların fotoğrafları içe hem Belediye Başkanı Mustafa Çayın hem de Pozantı Belediyesinin sosyal medya hesaplarından yayınlandı.