Klasik Otomobil Sevdalıları Belemedik’te Buluştu

Klasik Otomobil Sevdalıları Belemedik’te Buluştu

Klasik Otomobil Sevdalıları Belemedik’te Buluştu
Klasik otomobil olan ve bazıları tarafından değeri paha biçilemez olan 124 sevdalıları, Türkiye’nin dört bir yanından gelerek Belemedik Tabiat Parkında buluştular.

3 Kasım tarihinde Pozantı Belediyesinin düzenlemiş olduğu 3. Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivaliyle birlikte doğa spor kulüpleri, gezginler ve fotoğrafçılar tarafından daha da keşfedilerek her hafta sonu binlerce kişiyi konuk eder haline geldi.

Adana’nın Pozantı ilçesi sınırlarında bulunan Belemedik Vadisi, Kasım ayının da gelmesiyle birlikte her hafta farklı bir gruba ev sahipliği yapıyor. Sonbaharın en güzel anları, en güzel renkleri ve doğa manzarasının muhteşem olduğu yer olan Belemedik Tabiat Parkı, bu hafta Türkiye’nin dört bir yanından gelen Murat 124 Sevdalılarını ağırladı.

Ankara’dan Manisa’ya, Aydın’dan Kayseri’ye kadar illerden gelen Murat 124 Sevdalıları, bu hafta sonu Belemedik’i tercih ederek sonbahar renkleri arasında rengârenk otomobilleriyle unutulmaz bir gün geçirdiler. Özellikle bölgeye piknik ve kamp için gelen diğer vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle seyredilen klasik otomobillerle öz çekim yapıp hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Murat 124 Sevdası Kulübü Kurucu Başkanı Ali Demir, “Türkiye’nin dört bir yanından gelen dostlarımızla birlikte bugün Belemedik’te bir araya geldik. Çünkü burası doğa manzarasıyla adeta eşsiz bir mekân. Geçtiğimiz yıl da buraya gelmiştik ve arkadaş gruplarımızla çok beğenmiştik. Pozantı Belediyesinin de katkılarıyla birlikte Belemedik Tabiat Parkında piknik yapıp, doğanın keyfini çıkaracağız. Sonbaharın bütün renklerini insanlara veren, kamp ve fotoğraf çekimleri için bu bölgeyi kendine çeken Belemedik vadisine gelmeyen bütün vatandaşları davet ediyorum.” Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis