LGS İlçe Birincisine Başkan Çay’dan Tablet Hediyesi

Pozantı İmam Hatip Ortaokulu son sınıfı öğrencisi Halil Efe Orhan’ın 2022 LGS Pozantı ilçe birincisi olması sebebiyle Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından ödüllendirildi.

2021-2022 eğitim öğretim yılında Pozantı İmam Hatip Ortaokulundan mezun olup 2022 LGS sınavında Pozantı ilçe birincisi olan ve Adana İMKB Fen Lisesini kazanan Halil Efe Orhan isimli öğrenciyi Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay tablet ile ödüllendirdi.

Makam odasında hediyeyi veren Başkan Çay, “Okumanın çok güzel bir şey olduğunu, bu ülkenin Halil gibi zeki ve güzel ahlaklı bir sürü bireylere ihtiyacı olduğunu belirterek başarılarının devamını diledi. Başkan Mustafa Çay aynı zamanda başarılı nesiller yetiştirdikleri için Pozantı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız ve Pozantı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Refik Akın’e de teşekkür etti.