Öğrencilerin Gönlünü Isıtan Yardım

Öğrencilerin Gönlünü Isıtan Yardım

Öğrencilerin Gönlünü Isıtan Yardım

Vatanda Eğitim Derneği ve Pozantı Belediyesi işbirliğiyle 48 ilkokul öğrencisine kış mevsimi öncesinde ayakkabı ve bot yardımı yapıldı.

Yaklaşık 7 yıldır topladıkları atık malzemeler ile kurum ve kuruluşlardan aldıkları destek sonucunda binlerce öğrenciye yardım yapan Vatanda Eğitim Derneği, bugün de Adana’nın Pozantı ilçesine bağlı Hamidiye İlkokulu öğrencilerine yardım elini uzattı.

Pozantı Belediyesi ve Vatanda Eğitim Derneği tarafından toplam 48 ilkokul öğrencisine ayakkabı, bot, kırtasiye malzemesi ve oyun malzemesi yardımı yapıldı. Hamidiye İlkokulunda düzenlenen etkinliğe İlçe Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Jandarma Komutanı Satılmış Çal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüdaverdi Yıldız, Vatanda Eğitim Derneği Başkanı Gazi Sebahattin Aslan ve dernek üyeleri katıldı.

Yaklaşık 7 yıldır bu dernek sayesinde 140 bin öğrenciye ulaştıklarını belirten Vatanda Eğitim Derneği Başkanı Gazi Sebahattin Aslan, yaptıkları yardım sonucu öğrencilerin gözlerindeki sevinç ve mutluluk ışıltısıyla hoşnut olduklarını dile getirerek “Dernek olarak 7 yıldır öğrencilerimizi sevindiriyoruz. Özellikle Şehit ve Gazi çocuklarına yaptığımız yardımların yanı sıra, okullardaki minik öğrencilerimize de çeşitli yardımlar yaparak onlara okulu ve kitap okumayı sevdirmeyi hedefliyoruz. Her yardım zamanında sevinç ve heyecanlı gözlerle mutluluklarını ortaya koyan öğrenciler bizim içimizi ısıtıyor.” Dedi.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis