Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’dan Suç Duyurusu

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’dan Haksız İtham ve Suçlamalar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, sokak hayvanlarının katledilmesi iddiası ve Akçatekir Yaylasındaki 400 adet köpeğin yok edilmesi iddialarına ilişkin sosyal medyada linç girişiminde bulunulmasına sebep olan ilgili kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

HAKSIZ İTHAMLAR YARGIYA TAŞINDI

Sosyal medya üzerinden örgütlenerek hiç bir delil ve belge yok iken kışkırtıcı ve suçlayıcı ithamlarda bulunarak çağrı yapan, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay hakkında asılsız paylaşımlarda bulunmasına karşı Pozantı Belediyesi tarafından deliller ile birlikte cevap verilmesine rağmen ısrarlı ve kasıtlı bir şekilde paylaşımlarına devam eden “pawguard” adlı instagram kullanıcı ismini kullanan Erkin ERDOĞDU hakkında 14.07.2022 Perşembe tarihinde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına,

Facebook hesabı üzerinden yaptığı haksız ve hukuksuz açıklamaları açıkça bir itham, iftira ve devlet yönetimini tahrik ile ilgili de  (Haykonfed) Hayvanların Yaşam Hakları Konfederasyonu Başkanı Nesrin Çıtırık hakkında 19.07.2022 Salı tarihinde Avukat Necmettin Şen tarafından Adana Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.