POZANTI BELEDİYESİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ İZLERİNİ SİLMEYE BAŞLADI

POZANTI BELEDİYESİ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARININ İZLERİNİ SİLMEYE BAŞLADI

Pozantı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yapılan doğalgaz çalışmaları sebebiyle ara sokaklarda kazılan yerleri kapatmaya başladı.

 

Ana caddenin Adana Büyükşehir Belediyesi ve ara sokakların da Pozantı Belediyesi'nin sorumluluğunda olması sebebiyle ekipler çalışmalara başladı. Daha önce Zafer Mahallesi Albay Arif Bey Sokakta devam eden parke taşı yama çalışmaları Hürriyet Sokakta devam ediyor.

 

Doğalgaz borusu döşeme çalışmalarının, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler sebebiyle uzamasının ardından çalışmalar, hızlanarak yeniden başladı. Özellikle İnönü Caddesi ve çarşı merkezdeki Atatürk Caddesi'nin, kazı çalışmaları sebebiyle çukurlar içerisinde olması vatandaşı canından bezdirmiş, 'artık bitsin şu kazı çalışmaları' diye isyan edecek duruma getirmişti. Ara sokaklarda da durumun aynı olması sebebiyle vatandaşların yoğun mesaj yağmuruna tuttuğu Belediye Başkanı Mustafa Çay, vatandaşın huzuru ve rahatı için düğmeye basarak çalışmaları hızlandırdı.

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine emir veren Başkan Çay, parke taşı yamalarıyla ivedi bir şekilde kazılan yerlerin kapatılmasını istedi. Belediye ekipleri ise her gün bir sokağı bitirmek için hızlı bir çalışma yaptığı gözlemlendi. Kazı çalışmalarının kapatıldığı sokaklarda oturan vatandaşlar ise istek ve taleplerine ivedi bir şekilde cevap veren Başkan Mustafa Çay’a teşekkür ettiler.



Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest Addthis